EUGEN

A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

Moj grad/Az én városom


Urbán Gábor


Éjszakába nyúló ülés az adai képviselő testületben


Szerdán, 2010. március 17-én az adai képviselő testület húsz napirendi pontot tárgyalt.

sastomi2.jpg

A napirendi pontok alatt szerepelt a községi környezetvédelmi költségvetési alap létrehozatala, az Ada község nemzetek közötti kapcsolatügyi tanácsának kinevezése, mely titkos szavazás utján a következő tagnévsort adta: Snežana Zvekić jogász, Jovica Mihajlov villanyszerelő, dr. Hódi Sándor pszichológus, Vén Mihály villanyszerelő, Berec Szilveszter villanyszerelő, Borivoj Biban elektromechanikus.

dedamraz11.jpg

dedamraz11.jpg

A napirendi pontok egyik része az Adica Üdültetési Közvállalat új igazgatójának kinevezése volt. Miután lemondott a községi tanácsban való tisztségéről, pályázatát, ez általi kinevezését elfogadták Uliján Kornélnak. A fiatal közgazdász tanácsnoki megüresedett helyére az utrinei Lehóczki Tibort nevezték ki.

dedamraz11.jpg

dedamraz11.jpg

dedamraz11.jpg

A képviselők határozatot fogadtak el a községi igazgatás és használat alatt lévő üzlethelyiségek és épületek, valamint garázsok bérbe adásának módjáról és feltételeiről. A képviselők megszavazták a községi falufejlesztési alap statútumát is. Bilicki Zoltán polgármester felhatalmazása után, melyet a képviselő testület kezdeményezett, a budapesti PNO Consultants Kft.-vel való szerződéskötés során elkészül az a pályázati projektum, mellyel a közeljövőben az adai község pályázhat a szennyvízhálózat kiépítésére mintegy 15 millió eurós visszanemtérítendő támogatásért az Orion Alapnál.

dedamraz11.jpg

Ezt az alapot a holland kormány infrastrukturális fejlesztések támogatására hozta létre. Az ülés végén a képviselők felmentették tisztségéből a képviselő-testület titkárát, Zombori Róbertet. Helyette Jankovics Rolandot , Zenta község közigazgatásának eddigi vezetőjét  jogászát nevezték ki a posztra.

dedamraz11.jpg

A kimeritő ülés szerb-magyar forditását Milenković Valerija szinkrontolmács biztositotta. Köszönet az emberfeletti munkabirásnak és türelemnek !


 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 80
Heti: 148
Havi: 1 038
Össz.: 484 570

Látogatottság növelés
Oldal: Éjszakába nyúló ülés az adai képviselő testületben
EUGEN - © 2008 - 2024 - eugen.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »