EUGEN

A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

Moj grad/Az én városom


Urbán Gábor:

 

Hires-hirhedt „festők" nyomában...

...az apu meg falaz

...történt 2010.március 11-én...


Picasso, Dali de akár melyik festő megirigyelhetné azokat a kreálmányokat, melyek ismét dicsőitik a zentai becsületes polgárok háza falait.

Szombatról vasárnapra virradóra igy járt a JNH egyik utcabelije is, aki a reggeli döbbenettől felocsúdva máris intézkedett.

modellezok18.jpg

Hogyan történt mindez?


Biztonságunk érdekében két kutyát tartunk. Minden éjjel az udvaron vannak, nincsenek becsukva, épp azért,hogy jelezzenek, ha valami zajlik a ház előtt, minthogy forgalmas utcáról van szó. Az éjjel viszont be voltak csukva a hideg miatt.

modellezok18.jpg

Reggel, amikor megpillantottam  házunkat, alig tudtam a döbbenettől felocsúdni ! Rögtön utána, felhivtam a belügyi szerveket. Ők szinte tiz perc alatt kint voltak, felvették adataimat és a látottakról jelentés készült. Feljelentés született ismeretlen tettes(ek) ellen. Készségesek voltak, tényleg a maximális jóindulatukról tettek tanúbizonyságot, igéret -természetesen-van, de hogy a rongálók előkerülnek-e az már a jövő zenéje.

modellezok18.jpg

S mi lesz ezután?


Ezt a kárt, most mind, nekem kell rendbehoznom. Épp éjszakás voltam a gyárban, meg ma is, holnap pedig szabadnapos. Igy , amikor a kis családommal kellene lennem, kölcsönkértem fröcskölőt, meg pár fángli homokot és cementet, viz az meg van, nekilátok majd, és saját magam kijavitom ezeket a kreatúrákat. Legyen mit gyerekeimnek látni, hogy a játszás helyett „élesben" megy a homokozás csak nem a játszótéren vagy az udvarban a gyerekekkel, hanem apa falaz...

modellezok18.jpg

modellezok18.jpg

No, de érdekesmód a zentai közbiztonság további szinfoltja közé tartozik az is, hogy a becsületükkel küszkődő rendőrök több részeg és drogos suhancot fogtak meg a napokban na meg az éjszaka, minthogy itt van pár napig a Lunapark a vásártér területén, az utca másik végén nem messze a diszkó, megannyi kocsma...pardon..vendéglátóipari egység- finoman szólva..pia meg drog van...piás meg drogos, meg bokor szintén a szomszédos vasút soron, ahol meghúzódnak ezek az alakok.

modellezok18.jpg

Az már csak hab a tortán, hogy az ügyeletes rendőrök áldozatos munkájukat végezvén ráfutottak egy alkoholittas fiatal suhancra A motozás során, a drog mellett, egy piros szinű sprét talált... Ő, mármint a suhanc és bandája már egy másik klánhoz tartozott, akik egy másik sértett házát, máshol pirossal festeni akarták meg, gyakorolva a csodálatos rajzművészetet Picasso meg a többiek nyomdokain... S ha már fest valaki, legalább a szépségre és tökéletességre törekedjen s ne az e fajta szándékos éjszakai, a kétkezi , veritékes munkával  valakinek örömmel felépitett személyi vagyonok rongálásaira.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 80
Heti: 164
Havi: 1 054
Össz.: 484 586

Látogatottság növelés
Oldal: Hires-hirhedt „festők” nyomában...
EUGEN - © 2008 - 2024 - eugen.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »