EUGEN

A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

A Kézfogás a Magyarságért jelöltjei kampányzáró rendezvény helyett, a médiák útján fordulnak a magyar választópolgárokhoz.

modellezok18.jpg


1. Történelmi választások lesznek vasárnap június 6-án a Délvidéken. Történelmünk során először, titkos többlistás szavazással, demokratikus módon választunk magunknak politikai képviseletet: a Vajdasági Magyar Nemzeti Tanácsot - a Kárpát-medence második magyar parlamentjét.

2. A Kézfogás a magyarságért - Polgári mozgalom Bunyik Zoltán listavezetővel az élén egyedülálló választási lehetőség, mert pártfüggetlen. A 35 legnagyobbrészt pártonkívüli jelöltekből álló listát maguk a jelöltek állították független polgárokként.

3. Pártpolitikától mentes, csak a magyarság érdekeit szem előtt tartó nemzeti tanácsot fogunk létrehozni, amely az élet minden területén képviseli az itt élő magyarságot.

4. Legfontosabb céljaink egybeesnek a magyarság legégetőbb problémáival. Ma amikor megélhetési nehézségekkel, munkanélküliséggel küzdenek a magyar családok, számunkra a részarányos foglalkoztatás, tanuló gyermekeink és a vállalkozók megsegítése a legfontosabb feladat.

5. Jelöltjeink elkötelezettek az eddig gyenge teljesítményt felmutatott nemzeti tanács megváltoztatásában, rendelkeznek az ehhez szükséges szakmai és közéleti tapasztalattal.
Hozzánk is elérkezett a változások ideje!

6. Tisztelt magyar választópolgár akár kapott, akár nem kapott postán levelet, értesítőt szavazzon az 5-ös számú listára: Kézfogás a magyarságért - Polgári mozgalom - Bunyik Zoltán és Rácz Szabó László.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 80
Heti: 129
Havi: 1 019
Össz.: 484 551

Látogatottság növelés
Oldal: Kézfogás a Magyarságért
EUGEN - © 2008 - 2024 - eugen.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »